Apucaturi de copil – Leapsa!

Parca mi-era dor de-o leapsa! Si iata ca am facut rost de una super draguta care porneste de la Hay Magazine si mai apoi trece pe la Diana Bocai. M-am gandit sa o ciordesc si eu pentru ca ce poate fi mai frumos decat sa ne amintim de copilarie?

START!

1. Care era jocul tău preferat din fața blocului?

Parca erau mai multe din cate imi amintesc. Jucam “elasticul”, “cuci” Doamne ce nume tampite 🙂 si volei pana imi inverzeam mainile si stateam cu fasa din aia pe ele. Iti mai aduci aminte Mada? :)) Dar cel mai mult imi placea sa joc “cuci”, pentru ca adoram sa zic “PIOA” mereu! :)))

2. Care este “dulcele” pe care l-ai mânca și acum?

Bineinteles “Finetty” cel impartit in doua, sau mai bine zis inimioara impartita in doua cu ciocolata alba si neagra, dar si napolitanele cu cacao si inghetata.

 

 

 

 

 

 

3. Care au fost desenele tale preferate?

Vrajitorul din Oz dar si Tom si Jerry la care ma uit si acum. 🙂

4. Pe melodiile cui ai crescut “mare”?

Am mai spus asta dar imi face o mare placere sa ma repet! Am fost fan infocat 3 SUD-EST si imi plac si acum mai ales ca am inteles ca in curand se vor reuni pentru un concert! Si am sa pun melodia pe care am cantat-o cu ei pe scena intr-un concert!

 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=1u4AOmmr9Xc]

5. Ce amintiri îți trezește guma Turbo?

Cand eram mica, mai mestecam asa ceva, dar acum nu imi mai place absolut deloc! Mi se pare o prostie sa stai sa mesteci la o guma! Stiu ca aveam ceva abtipilduri din alea cu Turbo pe usa de la biroul meu.

                          

 

 

 

 

 

6. Ce visai să devii atunci când erai mic și ce-ai ajuns?

Nu doar ca visam atunci cand eram mica, ci inca mai visez! Visam sa ajung profesor de muzica, sau om de televiziune, sau o cunoscuta solista din Romania! Am realizat din acest vis cateva parti ca sa zic asa, insa nu in totalitate! Dar poate cine stie…niciodata nu e prea tarziu, nu? Ce sunt in prezent? Nu mare lucru, dar incerc ca de acum inainte sa dau tot ce am mai bun in mine pentru toate visele!

                 

 

 

 

 

 

 

 

7. Cum ți-ai descrie copilăria în 3 cuvinte?

Familie, amintire, viata!

Si nebunia de copil, merge mai departe la: Cristi Rusu, Vienela, Aniela, Adela Ivascu, Andra Pavel, Tiberiu Orasanu. Bineiteles ca sunteti invitati sa va amintiti de copilarie cu totii!

V-AM PUPAT!

Comments

    1. Post
      Author
  1. Pingback: Amintiri de cand eram “atâtica”-Leapsa! | Concept Liber

  2. Pingback: Leapsa puerila! « CEL MAI MINUNAT BLOG!

  3. Pingback: Leapsa Puerila | Aniela Deby

  4. Pingback: Spirale cu gust de copilărie | Iubesc Viaţa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *