Asteptari de la … 2015 :)

Asteptari

LA MULTI ANI!

Va doresc din toata inima un an nou asa cum mi-l doresc mie!

Sa dea Dumnezeu sa fim sanatosi cu totii, sa avem un an nou plin de bucurii si impliniri sufletesti, sa fim mai buni decat in 2014, sa speram si mai mult la lucruri si mai bune, sa traim clipa cu intensitatea aceea cu care nu am facut-o in 2014, sa profitam cat de mult putem de persoanele dragi noua pentru a ne putea petrece cat mai mult timp in compania lor, sa ne zbatem de 10 ori mai mult pentru a ne realiza acele vise pe care le avem fiecare, si nu in ultimul rand sa avem incredere in noi, in propriile forte ca suntem cei mai buni si ca ne straduim sa facem tot ceea ce este mai bun pentru noi, dar si pentru cei din jurul nostru!

Ce asteptari am eu de la 2015?…As putea spune ca DA, AM FOARTE MULTE! Si cred cu tarie si sper ca se vor realiza! Daca nu se poate realiza totul, macar jumatate, desi nu prea vreau sa ma mai multumesc cu jumatatile de masura! 🙂 Pot doar sa spun ca pornesc in noul an cu un optimism debordant pe care nu mi-l mai poate lua NIMENI si NIMIC! 🙂 Am atatea vise ca multi altii (pentru ca sunt convinsa ca si atunci cand ti se implineste un vis, urmeaza un altul la rand de fiecare data), am atatea asteptari frumoase…unele sunt de la bunul Dumnezeu, altele sunt de la mine insami! 🙂 Imi propun sa realizez cel putin lucruri frumoase in ceea ce ma priveste si sper sa si reusesc!

Sper sa aveti si voi un an cu multe impliniri si sa realizati tot ceea ce ganditi! 😉

Si nu uitati…fara incredere in Dumnezeu si fara o doza impresionanta de optimism, totul devine greu, sau chiar de nerealizat!

V-am pupat si tot aici ne vedem si anul acesta cu multe dezvaluiri, multe noutati si cuvinte frumoase spuse din inima! 🙂

LA MULTI ANI!!!

0 Replies to “Asteptari de la … 2015 :)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *