Bijuterii de argint de la Regal Gold

Salutare din nou!

E deschidere de sezon, soare, frumos afara, vreme numai buna sa ne etalam siluetele si tinutele sexy, dar bineinteles si accesoriile indraznete care ne ajuta intotdeauna sa ne completam un look de exceptie.

Si pentru ca am observat faptul ca tineretul din ziua de azi poarta mai mult bijuterii argint, o sa vorbim putin despre ele. Aceste bijuterii sunt intr-adevar pentru unii ceva mai simple si mai rafinate decat cele din aur. Sau poate sunt asa mai mult pentru cei tineri, care obisnuiesc, mai ales la zilele de nastere sa isi faca astfel de cadouri din argint. Argintul poate fi confundat de cele mai multe ori si cu aurul alb, insa cine are ochiul suficient de format, isi va da seama ca nu e chiar aur alb, ci este argint pur si simplu. Asa cum am mai spus, in ceea ce ma priveste, acum prefer mai mult aurul. Insa nu trebuie sa uitam ca Regal Gold este un magazin online care comercializeaza o gama foarte diversificata de produse din categoriile bijuterii, pantofi, haine, accesorii si produse pentru acasa de o calitate ireprosabila la preturi foarte accesibile. Si de aceea eu va sfatuiesc sa apelati cu incredere la produsele lor, pentru ca sunt de calitate, si nici pretul nu e prea ridicat.

Mie una imi place tare mult si categoria ceasuri barbati si pot spune ca am si un model favorit pe care vreau sa vi-l prezint si voua, se numeste Luigi Mid Leather BlackCe ziceti? Nu-i asa ca e dragut? 🙂

luigi-mid-leather-black~m_5374046Deci, nu mai stati pe ganduri si oferiti-i sotului/iubitului cel mai interesant cadou de Iepuras.

Pe curand!

V-am pupat! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *