Blogatu.ro & AllView – The best!

Salutare tuturor!

Articolul pe care tocmai urmeaza sa-l cititi, participa la concursul organizat de Blogatu, in colaborare cu BlogAwards si AllView.

Pe Marius Ovidiu Calugaru l-am cunoscut tot hoinarind pe net si mai exact prin intermediul unui prieten foarte bun. Am inceput sa-i citesc blogul si mai ales sa acumulez cunostinte despre lumea blogului, datorita informatiilor “calde” pe care le gasesc intotdeauna pe pagina lui online! Consider ca ceea ce face Blogatu, este absolut minunat! De ce? Pentru ca reuseste oarecum imposibilul! Reuseste sa ne promoveze pe noi, cei care ne dorim sa fim cunoscuti catusi de putin in lumea asta blogosferica! Desi este foarte ocupat din cate stiu, totusi isi face timp de fiecare data pentru noi toti, pentru concursuri absolut interesante si pentru a ne tine la curent cu sute de informatii!

Blogul sau arata foarte bine, imi place cum este organizat si mai mult de atat, mi se pare ca se potrivieste foarte bine cu ceea ce el ne ofera prin scris! In ceea ce ma priveste, ador pozele, si poate asta ar fi singura remarca pentru Marius…sa ne ofere mai des diverse poze, sau poate mai multe informatii despre viata lui de zi cu zi, sau cateva articole cu pareri proprii despre diverse teme personale, sau propuse de catre noi bloggerii. Imi place cum scrie, cum se exprima, si imi place mai ales modul sau “viu” si atractiv cu care reuseste sa ne convinga sa revenim pe blogul sau de fiecare data! Un slogan pentru Marius si blogul sau, ar putea fi: “Jurnalism de calitate cu Blogatu.ro! Alege sa te informezi, citind  in fiecare zi “calitatea” !”

Site-ul AllView mi se pare absolut minunat pentru toti cei care isi doresc produse de ultima generatie! Veti descoperi produse IT la preturi mult mai accesibile! In plus este foarte simplu pentru dumneavoastra sa le comandati online, fara sa mai pierdeti timpul prin magazine. Unul dintre produsele care mi-a atras atentia si pe care mi l-as dori este Tableta AllDro Speed 3G. Imi place foarte mult designul sau, si bineinteles raportul calitate/pret este unul foarte ok. In plus, cum sunt dependenta de internet, cred ca este cea mai buna alegere pentru a o avea cu mine in fiecare zi, oriunde merg! Firma AllView produce telefoane mobile, tablete, notebook-uri, televizoare, GPS-uri, sisteme audio si DVD-playere. Cu siguranta veti avea de unde alege produsul dumneavoastra favorit! In plus, cum sa nu-ti doresti un astfel de produs, avand in vedere calitatea acestora si standardele la care se ridica?

In final, va invit pe toti sa accesati acest site ! Merita cu siguranta!

Succes tuturor participantilor la concurs!

V-am pupat! 😉

0 Replies to “Blogatu.ro & AllView – The best!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *