Cele mai tari oferte doar pentru tine!

Salutare dragilor si dragelor!

Dupa cum ati putut observa din ultimele mele postari, imi plac tot mai mult site-urile fashion, site-urile interesante de moda mai ales pentru femei. Si cum sa nu ne placa asa ceva noua fetelor? Trebuie sa recunoastem ca intotdeauna am fost innebunite dupa haine, dupa produsele nou aparute si mai ales am fost si suntem innebunite dupa oferte. Am gasit un magazin online tare interesant, pe care va sfatuiesc sa-l “vizitati” pentru  ca merita. Se numeste FashionMonster si e pregatit in orice moment sa iti satisfaca si cele mai arzatoare gusturi in materie de moda.

Este un director de produse fashion destinat in special publicului de sex feminin. Momentan publica ofertele a peste 30 de site-uri, oferind utilizatorilor peste 200.000 de produse, structurate in 95 de categorii. Si pentru ca tot se apropie cu pasi repezi sezonul racoros, va recomand cu caldura cele mai interesante hanorace la cele mai irezistibile preturi. Sunt la moda, tin de cald si sunt gata sa te reprezinte intr-un look fresh indiferent unde alegi sa le porti. Zic sa nu mai astepti si sa iti comanzi online chiar acum produsele tale preferate la care ai visat intotdeauna! Nimic mai simplu pentru tine! Alege sa le ai chiar acum la tine acasa! Spor la cumparaturi!

2 Replies to “Cele mai tari oferte doar pentru tine!”

  1. Pasagerii din avion si-au ocupat locurile si asteapta echipajul pentru ca aeronava sa poata decola. Intr-un final, pilotul si copilotul apar si incep sa mearga printre scaune catre cabina lor. Toate semnele arata ca cei doi sunt orbi. Pilotul poarta ochelari mari, negri, are baston alb cu care loveste stanga-dreapta ca sa-si gaseasca drumul. Copilotul, are si el ochelari negri si este ghidat de un caine insotitor. La inceput pasagerii se foiesc nervosi, gandindu-se ca e vorba de o gluma, dar cand se pornesc motoarele si avionul incepe sa ruleze usor pe pista, toata lumea se linisteste. Deodata avionul accelereaza puternic si panica se instaleaza. Unii pasageri incep sa se roage, in timp ce altii se lungesc pe podea cu mainile la cap. In timp ce avionul se apropie in mare viteza de capatul pistei, vocile devin tot mai isterice, pentru ca atunci cand avionul mai avea de rula doar 20 de metri pe asfalt, toata lumea sa urle intr-un glas. Din fericire exact in ultima clipa avionul s-a inaltat catre cer. In cabina pilotilor dupa cateva secunde de liniste, copilotul isi desclesteaza dintii: – Intr-o zi, nenorocitii astia o sa tipe prea tarziu si o sa murim nevinovati!

  2. Locomotivele si vagoanele folosite la turnarea filmului Out of Africa sunt puse la loc de cinste in muzeu si toata lumea, inclusiv noi, trece pe la ele si-si face cate o poza. Nu departe de ele gasesti puternicele masini Garratt, construite de Beyer-Peacock la Manchester, imdediat dupa Al Doilea Razboi Mondial si aduse in special in Africa de Est, unde era nevoie de ele pentru a tracta trenurile din ce in ce mai grele, care mergeau de la Mombasa pana hat-departe, in inima Africii, la Kampala, in Uganda. Cateva Garratt-uri functionale mai pot fi gasite prin Zimbabwe si Zambia , dar aici, la Nairobi, toate erau iesite la pensie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *