CONCURS: BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!

Salutare lume lume!

V-am zis si pana acum ca imi plac tare mult concursurile! Si nu imi plac degeaba credeti-ma! Chiar se castiga pe bune si nu e nimic aiurea sau ciudat in astfel de concursuri! Asa ca trebuie sa va anunt si pe voi ca puteti castiga unul dintre cele mai frumoase premii, si anume un  frumos netbook Asus Eee PC cu sistem de operare Windows 7, dar si 4 stick-uri de memorie de 8 GB. Cum se pot intampla toate astea? Foarte simplu! BlogAwards si Blogatu au lansat un nou concurs in cadrul caruia se pot castiga aceste premii! Tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa va inscrieti la newsletter-ul BlogAwards si sa postati mai apoi un articol de promovare pe blogul vostru personal, continand bineinteles si toate detalii concursului.

Alte conditii pe care ar trebui sa le indepliniti, sunt: sa aveti blog de minim 1 saptamana inainte de inceputul acestui concurs si bineinteles sa reusiti sa promovati cat mai bine acest concurs, pentru ca numai asa va veti creste sansele voastre de reusita, si cine stie, poate veti castiga si marele premiu!

Va urez succes tuturor (si MIE!) 🙂 😉

V-AM PUPAT!

0 Replies to “CONCURS: BlogAwards.ro ofera premii bloggerilor abonati la newsletter!”

  1. hey hey!! this is a very nice website here and I just wanted to comment & say that you’ve done a great job here! Very nice choice of colors & layout, very easy on the eyes.. Nicely done!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *