Curatarea cu abur uscat, usor si ecologic!

Curatare cu abur uscat

Echipamentul de curatare cu abur uscat a fost inventat in Italia, in urma cu 30 de ani. Aceasta metoda necesita doar apa, avantajul fiind igienizarea si curatarea suprafetei dorite. Datorita faptului ca nu se folosesc chimicale pentru igienizare, curatarea cu aburul uscat devine eficienta si in lupta combaterii alergiilor, a ciupercilor si a mucegaiului.

Aburul uscat se obtine la o temperatura de 140 de grade Celsius, si contine, de regula doar 5% apa. Faptul ca apa ramane doar in proportie de 5% in jetul de abur este un avantaj extrem de mare, in acest fel nu se vor deteriora nici chiar si cele mai sensibile materiale.
Dupa curatarea cu abur uscat, orice suprafata va ramane uscata. In timpul operatiunii de curatare , micro-particulele de apa indeparteaza toate impuritatile si evita eliberarea prafului.

De ce sa apelezi la curatarea cu abur uscat?

 • Aceasta tehnica de curatare este in primul rand ecologica, fara chimicare si nu polueaza mediul
 • Aburul este recomandat persoanelor care sufera de alergii.
 • Cu ajutorul aparatelor cu aburi se pot curata chiar si cele mai putin accesibile zone ale unei suprafete, cum ar fi: in crapaturi, pori etc.
 • Curatenia cu aburi va fi intotdeauna mai profunda si mai eficienta decat curatenia cu orice produs chimic de pe piata.
 • Curatarea cu abur uscat este extrem de usor de facut, rapida si eficienta.
 • Aburul uscat poate fi folosit la :

  • curatirea si intretinerea conductelor si sistemelor de ventilatie
  • eliminarea grasimilor de pe panourille de control, tablouri electrice
  • igienizarea si dezinfectarea cantarelor, sistemelor de dozare, frigiderelor, camerelor frigorifice
  • curatirea hotelor si ventilatoarelor, curatirea motoarelor electrice

  Poluarea si contaminarea solului este o problema actuala, de accea este important ca omul sa foloseasca solutii alternative de curatare, cum este curatarea cu abur uscat. Acest tip de curatare nu doar ca reduce consumul drastic de apa, dar evita si efectul devastator al solutiilor chimice de curatenie,

  Temperatura la care ajunge aburul uscat este una destul de ridicata lucru care ne obliga sa apelam la persoane instruite sa faca acest lucru, Ideal ar fi sa apelam la o firma de sablare cu servicii complete, care efectueaza si curatarea cu abur uscat

  Curatenia cu abur uscat este ideala pentru: tapiterii, covoare, suprafete tari si podele. Foarte important de retinut este ca acest tip de curatare nu trebuie utilizata pe suprafete din plastic, sau suprafete care se topesc atunci cand sunt tratate la temperaturi inalte. Puteti afla mai multe aici.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *