“De prin viata adunate” a implinit 1 AN!

Salutareeeeee!

In sfarsit reusesc sa scriu acest “post”! A data Domnul sa am si eu timp pentru un articol atat de special! 🙂 Si cand te gandesti ca trebuia scris inca de pe 9 Septembrie…dar asta este, e bine si acum, sanatosi sa fim ca pe toate le-om face. Blogul meu micut, dragut a implinit pe data de 9 Septembrie 2012 un anisor. Ce pot sa zic? In primul rand ca nici nu stiu cand a trecut timpul atat de repede…nici nu imi imaginam ca ma voi trezi dintr-o data scriind pe un blog (al meu chiar) si mai mult de atat, nu credeam ca ceea ce scriu va fi pe placul multora care au ales sa “ma” citeasca.

Sunt fericita pentru ca totusi am reusit sa creez aceasta pagina a mea personala, pentru ca am reusit sa impartasesc cu voi din bucuriile sau din necazurile mele, si pentru ca voi m-ati “ascultat” de fiecare data! 🙂 Recunosc ca atunci cand m-am hotarat sa creez “De prin viata adunate”, eram total confuza…habar nu aveam cu ce se mananca un blog, nu stiam reguli, nu cunosteam mai nimic. Cu toate astea, imi doream enorm sa am si eu un blog, o mica particica a mea de foaie, in care sa imi pot exprima gandurile si ideile. Si iata ca am si sunt mandra! Mi-a adus doar satisfactii, cel putin pana in prezent si sper ca si de acum inainte! Am cunoscut intr-un an de zile oameni minunati, bloggeri minunati si am descoperit multe alte lucruri noi! Pe de alta parte, recunosc ca blogul mi-a adus si beneficii materiale, atat bani cat si premii dragute. Nu imi sta in caracter sa ma laud, insa trebuie sa las odata si odata modestia de o parte! E chiar necesar pentru mine sa fac asta! 🙂

Ceea ce imi doresc enorm, este sa pot avea timpul necesar ca sa imi pot expune in continuare gandurile si impresiile despre tot ceea ce doresc si ce gandesc chiar aici. Desi imi va fi mai greu, sunt sigura ca nu va voi dezamagi si ca voi ramane “aici” alaturi de voi in continuare! Din partea voastra, a cititorilor mei, am nevoie de putina intelegere, nimic mai mult! Si asta pentru ca imi place sa scriu, si imi doresc sa fac asta in continuare mult timp de acum inainte!

Cu aceasta ocazie, vreau sa-i multumesc inca odata mentorului meu MINUNE, fara de care poate nici in ziua de azi nu as fi avut acest blog! Ii multumesc pentru lectiile “predate”, pentru sfaturi si pentru tot ceea a facut pentru mine si pentru “De prin viata adunate”! Tot pe aceasta cale, as dori sa anunt ca sunt “deschisa” pentru orice fel de colaborare, ca accept sa gazduiesc guest-posturi indiferent de PR si sa scriu in deplasare articole!

In consecinta, sper sa va bucurati si de aici inainte de blogul meu si sper sa reusesc sa va incant cu articole cat mai dragute si interesante!

LA MULTI ANI “DE PRIN VIATA ADUNATE”! 🙂

Stati pe-aproape!

V-am pupat! 😉

0 Replies to ““De prin viata adunate” a implinit 1 AN!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *