Despre o bloggerita super simpatica!

Nu cu mult timp in urma mi-a fost dat sa intalnesc mai multe persoane din lumea blogosferica si asta nu poate decat sa ma bucure enorm! Am intalnit oameni minunati si pot spune ca ma simt foarte bine atunci cand mi-e dat sa cunosc persoane sincere, minunate si cu personalitate!

Aniela este una dintre persoanele care imi place si care face ca blogul sau sa arate foarte bine prin ceea ce reuseste sa insereze in el! Este o tipa simpatica, foarte de treaba si amuzanta! Iar blogul sau e unul pe masura! Are domeniu si arata foarte bine! Imi place si tema, mi se pare extrem de potrivita pentru felul ei de a fi! E tinereasca, colorata si mai ales o tema ce pare a se adresa mai mult sexului feminin. Nu se rezuma la un subiect anume pentru articolele sale ci scrie despre tot ceea ce simte si ceea ce gandeste. Asta mi se pare cel mai important si foarte bine ca face acest lucru!

 Blogul este unul destul de complet, avand toate cele necesare, un blogroll stufos, mai multe pagini (personale, guest-post, leapsa, gastronomie, sa vb despre sentimente, momente amuzante, concursuri), promovare si statistica. Exista si o sectiune in cadrul careia ii puteti adresa orice fel de intrebare Anielei si ea va va raspunde. O sugestie pentru imbogatirea blogului sau ar fi si Page Rank-ul. Cred ca tot ceea ce inseamna informatie in plus despre un blog, ar trebui afisata pentru ca cei interesati sa poata observa! Mai nou, Aniela s-a apucat sa promoveze si concursuri ceea ce mi se pare super tare si ma incanta la maxim!

Nu pot decat sa o felicit pentru tot ceea ce face, sa ii urez posturi la fel de interesante pe mai departe si sa o tina tot asa!

Si nu uitati bineinteles sa intrati pe www.deby.ro ! Si asta…PENTRU CA NICI NU STITI CE PIERDETI!

V-AM PUPAT! 😉

14 Replies to “Despre o bloggerita super simpatica!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *