E Vineri! Iar Vineri = Recomandari!

Si iata ca prea-mult-asteptatul week-end se apropie cu pasi repezi, asa ca fara alte comentarii, trec la subiect si va invit sa cititi cele mai interesante articole de saptamana aceasta!

1. Am sa incep cu Andi Moisescu pentru ca este unul dintre preferatii mei din show-biz-ul romanesc! Imi place mult cum scrie, cum se exprima, etc. El are in legatura cu show-ul “Romanii au talent” Doar cateva ganduri de final… . Va invit sa le cititi!

2. Pentru ca suntem in plina campanie electorala, nu se poate sa nu recomand si un articol sugestiv, dar mai ales un articol pe placul meu, deoarece “vorbeste” despre domnul Radu Cristian, candidat independent la Primaria orasului Manglia. El este scris de catre domnul Lucian Visa si il puteti citi chiar AICI!

3. Interesant mi s-a parut si ceea ce ne-a scris Laurentiu Pintoi! Este vorba despre un interviu acordat de preferata mea Andra Maruta, in legatura cu finala concursului “Romanii au talent”! Merita sa cititi ce a declarat!

4. Cele mai ciudate si exotice fructe , le puteti vedea pe blogul Anei Maria Tugui! Interesant!

5. De mult vroiam sa aflu o parere despre diacriticele folosite pe bloguri si iata ca am aflat-o de la Emil Calinescu care ne indeamna sa le spunem NU din diferite motive! Si bine face ca nici mie nu imi plac!

6. Losty88 ne dezvaluie sentimentele sale care mi se par sincere si apasatoare in acelasi timp. Fruntea sus! 🙂

Sa aveti un week-end de milioane de dolari!

V-am pupat!

0 Replies to “E Vineri! Iar Vineri = Recomandari!”

  1. Se pare ca a devenit o moda sa recomandam articolele care ne-au placut pe la vecini. Mie imi convine, asa descopar noi bloguri. 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *