GUEST-POST – AVORT – PRO SAU CONTRA

Va salut dragelor si dragilor din deplasare de pe blogul Anielei!
 Despre mine nu cred ca are rost sa mai spun alte lucruri ci doar ca ma puteti citi la adresa http://aurarusu.wordpress.com/ !
Azi va propun un subiect care pe mine ma intriga de cele mai multe ori! Este foarte adevarat ca s-a discutat despre asta de N si N ori pana in momentul de fata, insa importanta lui nu are cum sa scada deoarece este vorba la urma urmei de vieti omenesti!
Cred ca nu trebuie sa mai spun si sa mai detaliez faptul ca nu am fost, nu sunt si nu voi fi niciodata de accord cu avortul!
 Mi se pare total inuman, fara pic de responsabilitate! 
Nu am sa pot sa inteleg vreo data femeile care ajung sa apeleze la asa ceva! 
De ce? De ce il mai faci daca vrei sa renunti la acel suflet??? 
Exista atatea metode de contraceptie potrivite oricarei femei in ziua de azi! 
Nu ai bani sa iti cumperi? Hai pe bune, sa te cred?
 Dar ai bani sa-ti iei tigari si ceva de baut ca sa te simti tu bine pana la capat? Bineinteles ca pentru asta ai! Romanul va avea intotdeauna bani pentru tigari si alcool! (Asta asa ca o paranteza). Aaa, sau nu exista educatie si de asta nu stii cum sa folosesti acele metode…ok, sa spunem ca aici ar fi de vina si statul roman pentru ca nu ofera anumite posibilitati si asa mai departe, dar cand tu deja faci al 5-lea copil si al 5-lea avort, nu-ti pui asa un semn de intrebare? 
Stai frate sa mai intreb si eu pe mama, pe matusa, pe o prietena cum sa fac sa nu mai raman gravida, sau nu stiu sa citesti, sa te informezi! 
Numai dobitoc sa fi si sa nu gasesti astfel de informatii in zilele noastre!
Si mai rau e atunci cand unele dintre femei raman insarcinate, vor sa pastreze copilul (zic ca nu fac avort ca deh e pacat) si dupa nastere il abandoneaza prin spital, sau il da pe la cine stie cine! Cum e posibil asa ceva??? 
Cum va lasa sufletul sa faceti asa ceva? 
Ati purtat in pantec 9 luni de zile o viata de om, sange din sangele vostru si apoi il abandonati? De ce? Pentru ca e al nu stiu cate-lea copil si nu mai aveti bani si pentru el?
 La fel…aceeasi intrebare…de ce l-ai mai facut?
 De ce nu ai avut grija sa te protejezi?
 De ce iti faci atatea pacate? Eu cred ca si mai mare e pacatul sa-l abandonezi decat sa-l avortezi!De fapt nu! Nici nu le pot deosebi! 
Pe astfel de oameni ii consider niste lasi, oameni fara scrupule si fara suflet in ei! Credeti-ma ca am intalnit cazuri in care parintii chiar aveau si isi permiteau sa creasca si copilul nou venit pe lume si totusi au decis ca e mai bine pentru ei sa il lase in spital si sa plece! 
Daca eram Dumnezeu in secunda aia, cred ca le-as fi retezat picioarele de la jumatate ca sa ramana acolo langa copil!
Cum poti sa te intorci linistit acasa? 
Cum iti intra mancarea in tine? Cum poti sa dormi linistit noaptea? Cred ca era mai bine atunci cand nu aveai voie sa faci avort pe vremea lui “Ceasca” sincer!
 Frate inainte sa te apuci de treaba, gandeste-te de 10 ori inainte la consecintele pe care le-ar putea avea actul sexual! Nici nu vreau sa ma gandesc cate vieti se pierd intr-o singura zi in tara noastra din cauza avortului! Extrem de multe! 
Cred ca asta e cel mai mare pacat pe care si-l poate face omul cu mana lui, sa lase un copil! Dar credeti-ma ca fiecare va plati in fata lui Dumnezeu prin diverse lucruri!
 Atunci cand te astepti mai putin, atunci primesti cate o “palma”!
 Si pentru ca stii ca e bine meritata, ar trebui sa intorci si celalalt obraz!!!
Voi puteti deosebi raul de rau? Ce e mai grav? Sa avortezi un copil? Sau sa il pastrezi si dupa nastere sa il abandonezi prin te miri cine stie ce locuri?
SALUTARI DIN DEPLASARE SI UN 1 MAI MUNCITORESC CU MULTA DISTRACTIE!
RUSU AURA.

0 Replies to “GUEST-POST – AVORT – PRO SAU CONTRA”

  1. Aura, sunt situatii in care avortul este necesar. Gandeste-te la o familie care isi doreste un copil si afla ca acel copil va fi toata viata infirm. De ce sa-l faca, sa se chinuie si ei, si sa ii blesteme si copilul, ca nu poate duce o viata normala?
    In rest sunt de acord cu tine, sa se protejeze…

    1. Pai da Vienela, stai putin ca aici nu am nimic impotriva, desi tot omori o viata de om! Dar sunt de acord cu tine, nu am zis nimic de situatiile in care copilul acela se va chinui pe viata, sau mai rau stii ca va muri la cateva luni dupa nastere pentru ca oricum ti se spune ca nu o sa reziste! SAu Doamne fereste risca mama sa moara! Normal, astea sunt situatii de inteles si delicate! PUp!

  2. Sau sa se faca avort in situatii delicate precum”Azi erau impreuna …maine nu mai sunt,ea face copil cu altu…:)) si se impaca iar cu primul..ce se intampla oare atunci?!:> Face avort.De ce?Din neatentie…!

  3. inainte de ajudeca voi pe cineva desi nu cred ca aveti vreun drept ,ganditi-va mai bine pentru ca nimeni chiar nimeni nu stie de ce acea femeie a ales acea cale e usor sa dai sfaturi insa cand vei putea intelege acel lucru pe pielea ta atunci sa poti comenta …nu am nimic cu nimeni este o tema delicata si nu este de dezbatut parerea mea o zi buna ….

    1. Eu nu judec, si nu ma refer la femeile care chiar au o problema si au un motiv destul de bine intemeiat! Am precizat si in post ca ma refer la cele care chiar nu au habar si nu tin cont de nimic! Nu au demnitate, educatie, si constiinta! Nu au moralitate si frica de Dumnezeu! La aceste femei m-am referit! Pup si multumesc pentru comment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *