La multi ani ANDRA!

Salutare!

Nu puteam sa las sa treaca ziua asta asa fara un articol special despre o persoana foarte speciala pentru mine, si cu siguranta pentru cei mai multi dintre voi! Despre ea, am mai scris si daca sunteti interesati, va invit sa intrati sa cititi chiar AICI!

Este vorba bineinteles despre favorita mea in materie de muzica, Andra! Azi este ziua ei si vreau sa-i fac un mic cadou din partea unui foarte mare si infocat fan al ei! Vreau sa-i dedic special acest articol! De ce imi place Andra? Am mai spus-o, dar niciodata nu imi e greu sa ma repet si imi face o deosebita placere sa fac acest lucru! Este in primul rand o persoana abosolut deosebita si este inainte de orice OM! Este minunata, are un caracter si o personalitate care nu au cum sa nu te atraga si mai mult de atat are un suflet mare. Si astea toate se vad in fiecare piesa pe care ea o interpreteaza! Un artist desavarsit nu este artist daca nu stie sa transmita piesa pe care o interpreteaza, daca nu stie sa atraga prin felul sincer si prin personalitate. Insa Andra stie si este capabila sa ofere publicului spectator si telespectator toate aceste lucruri la un loc! Andra este pur si simplu nascuta cu aceasta voce minunata si unica din punctul meu de vedere! Are un timbru al vocii aparte, un timbru deosebit. De aceea ea poate interpreta orice gen de muzica fara doar si poate si asta ne-a demostrat-o de foarte multe ori.

Din punctul meu de vedere, Andra poate fi numita artistul complet! Are o familie fericita, un copil minunat si cu siguranta un sot care o respecta si o iubeste enorm. Toate astea se vad, iar sinceritatea omului se citeste imediat. Ea nu este genul de persoana publica care sa traiasca din aparitii TV ciudate si ne-la-locul lor. Ea nu a cautat niciodata publicitatea de slaba calitate si nu si-a cladit cariera pe scandaluri publice sau alte lucruri de acest gen! Este pur si simplu un talent si o persoana sincera si normala care si-a cladit cariera prin multa, foarte multa munca! Iar la ea evolutia se obseva cu ochiul liber de fiecare data. Si se observa ca isi doreste sa fie din ce in ce mai buna! Si REUSESTE!

Eu una ador toate piesele ei, recunosc, indiferent daca sunt de muzica usoara, sau folclor! Pe toate le interpreteaza perfect si este o mare profesionista! Mi-ar placea enorm sa o pot vedea si mai de aproape de cat am vazut-o la unul dintre concertele sale, si mai mult de atat, mi-ar placea sa cant o piesa cu ea! Pentru ca eu iubesc muzica, iar pe Andra si mai mult!!! 🙂

As vrea sa-i urez un sincer si calduros LA MULTI ANI din partea mea, sa fie sanatoasa, fericita, iubita si sa ne incante cu vocea si piesele ei inca o mie de ani de acum inainte! Si cu siguranta ca asta va face! Esti minunata Andra din toate punctele de vedere! BRAVO! FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE FACI SI INTREPRINZI!

V-AM PUPAT! 😉

0 Replies to “La multi ani ANDRA!”

  1. Si mie imi placea de Andra cand canta la un concurs pe protv parca. Avea vocea superba, ea era la fel. Dar peste cativa ani ( adica acum de curand, cand a inceput sa scoata muzica ). M-a dezamagt. Face muzica de proasta calitate, fara mesaj, fara nimic.. E foarte aiurea si imi pare rau, pentru ca stiu ca poate mai mult. Dar na, publicul asta cere..
    Lasand la o parte muzica pe care o face, da, Andra este o persoana buna si reusita in viata..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *