Le poti avea si tu!

Si dupa atatea surprize si asa niste emotii minunate, sa continuam cu articole si mai minunate zic… 🙂

Cui nu-i place sa fie o persoana importanta si cautata de toata lumea pentru diverse situatii? 🙂 Si cand spun importanta nu inseamna neaparat director, sef sau mai stiu eu ce. Mai mult decat atat, nu inseamna ca daca nu ai o functie de conducere nu ai dreptul sau nu poti detine o carte de vizita a ta de care sa te folosesti in situatii dificile, sau mai bine spus de care sa se foloseasca altii si care sa-i ajute pe altii care au nevoie de tine in anumite situatii.

In ceea ce ma priveste recunosc ca atunci cand mai primeam cate o carte de vizita de la cate cineva poate ma interesa doar pe moment si poate admiram mai mult desenul si modul in care arata, apoi o uitam pe undeva prin portofel. Si iata ca acum mi-a venit mie randul sa ofer cartile mele de vizita clientilor si persoanelor cu care lucrez. Cum asa? Inscriindu-ma in cadrul ACESTUI PROIECT  la initiativa Anielei. Singura condiţie la acest proiect a fost ca ” blogării” pasionaţi, interesaţi şi cu  vechime în domeniu, sa aibe PR minim 1. Si iata ce va mai spune Aniela: Proiectul este încă disponibil, pentru cine mai vrea să arate lumii că bloggerii sunt importanţi, că ei pot scrie frumos si pot avea chiar şi cărţi de vizită; sunt aşteptaţi să-mi dea un mesaj pe www.facebook.com/aniela.deby. Alte modele de cărţi de vizită ale blogurilor participante, le veţi găsi aici, după ce se termină proiectul. Am creat chiar şi un grup întitulat ” Bloggerii au cărţi de vizită” unde veti găsi idei de a ne promova cu acestea. Vă aştept în număr cât mai mare!”

In ceea ce ma priveste pot sa spun ca sunt extrem de incantata de cum arata cartile mele de vizita :). Sunt dragute, cu stil si prin simplitatea lor devin usor de retinut pentru oricine. Ceea ce va sfatuiesc este sa dati si voi curs acestui proiect pentru bloggeri si sa oferiti propria voastra carte de vizita persoanelor cu care intrati zilnic in contact. 🙂

10710833_939736342710309_7788079738351962388_n

V-am pupat! Urmeaza concediuuuuuuuuuul…dar sunt pe aici 🙂

 

0 Replies to “Le poti avea si tu!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *