Leapsa dorintelor neindeplinite!

Iata ca timpul nu prea imi permite sa pot scrie atat cat mi-as dori pe blogul meu, pentru voi toti. Insa promit ca ma stradui de fiecare data sa fiu cat mai prompta si sa raspund tuturor provocarilor celorlati colegi “bloggerici”. Astazi vorbim despre o noua leapsa, interesanta zic eu, care porneste de fapt de la un articol postat de Iulia Nicolaie chiar AICI. Am primit insa leapsa de la Emil Calinescu, iar despre dorintele lui neindeplinite (poate pana in prezent), puteti citi AICI.

In continuare voi da startul si isiruirii dorintelor mele neindeplinite pana in momentul de fata. Spun pana in momentul de fata, tocmai pentru ca stim cu totii ca speranta “moare” intotdeauna ultima, asa ca…nu se stie niciodata cand apare pestisorul auriu si poate cine stie…ma vad prezentand vreo emisiune TV.:)

1. Inca de cand eram micuta, imi doream sa ajung una dintre cele mai cunoscute soliste de muzica usoara (in prezent de muzica populara). Am incercat facand studii peste studii, ore de pian, de canto de de toate, da, am aparut si la TV de mai multe ori, insa din pacate nu mi-a reusit. Nu vreau sa intru in detalii, de ce, cum, de unde, dar ramane clar o dorinta neindeplinita.

2. Cand eram prin liceu, ma gandeam cum ar fi sa ajung eu o mare prezentatoare de emisiune de divertisment, sau de stiri. Recunosc ca asta mi-as dori sa fac si in prezent. Imi place foarte mult, iar dorintele mele neindeplinite, se pare ca au legatura in mare parte cu televiziunea.

3.Inca nu am reusit pana acum (desi am avut posibilitatea asta de mai multe ori, dar mereu i-am dat cu piciorul), sa petrec o mai lunga vacanta (cel putin o saptamana) alaturi de sotul meu intr-o tara exotica, sa ma relaxez, sa vizitez, etc.

4. De asemenea, nu am reusit pana in momentul de fata sa cant pe scena cu cea pe care o admir cel mai mult si o apreciez pentru ceea ce este si pentru ceea ce face. Este vorba despre Andra, caci ea este pentru mine la ora actuala una dintre cele mai bune voci de la noi si cu siguranta va ramane.

5. Mi-am mai dorit eu foarte mult ca la nunta mea sa imi cante Viorica si Ionita de la Clejani. Din nefericire nu s-a putut, dar mi-au fost alaturi alti oameni dragi care au facut un spectacol pe cinste. Poate cine stie…ii chem la botez:p cand va fi sa fie, daca fac niste rate pe la banci sau daca vin ei sa imi cante pe datorie:)). Da, lasand gluma la o parte, si ei sunt preferatii mei, imi plac foarte mult.

Am sa ma opresc aici cu lista dorintelor mele neindeplinite. Bineinteles ca mai sunt si altele si cred ca oricare dintre voi are o lista ceva mai lunguta. Dar…ramanem cu speranta ca poate intr-o buna zi, Cineva de acolo se sus ni le va indeplini macar pe jumatate.

Dau leapsa aceasta mai departe lui Alexandru Anton, Annitu Ann, Tilla Adrienn, si tuturor celor ce doresc sa o preia.

Sa aveti o saptamana linistita!

Pupici primaveratici!

0 Replies to “Leapsa dorintelor neindeplinite!”

  1. I love what you guys are up too. This type of clever work and reporting!
    Keep up the good works guys I’ve added you guys to blogroll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *