Leapsa muzicala…

Pentru ca tot imi plac lepsele astea si pentru ca am raspuns pana acum prezent la toate, m-am gandit sa compun si eu o leapsa a mea :D. In mod sigur nu putea fi despre altceva, decat despre muzica :).

START!

1. Care este solistul vostru favorit din Romania? Dar din strainatate?

Categoric din Romania…Andra! Iar din afara…Cher.

2. Care este trupa favorita de la noi? Dar din afara?

Viorica si Ionita de la Clejani. Si… Scorpions.

3. Care vi se pare a fi de-a lungul timpului cea mai slaba (ca sa nu zic proasta) trupa muzicala de la noi? Dar din afara?

Din punctul meu de vedere, la noi sunt o droaie de trupe slabe…sa spun…”Laguna”…aia era o trupa oare??? Iar cealalta R.B.D.

4. Ati fost vreodata fanul vreunei trupe? Daca da, al carei trupe? Povestiti un pic despre ceea ce insemna pentru voi sa va numiti fan adevarat.

Daaaaa. 3 SUD-EST bineinteles!!! Eram innebunita! Concerte, autografe, cantat pe scena cu ei, casete, albume, CD-uri, caiete cu postere si toate aparitiile lor, usile de acasa pline cu postere (si acum le am la fel, nu le-am dezlipit), s.a.m.d.

5. Enumerati 3 trupe de la noi care v-au facut sa simtiti tineretea, distractia, buna dispozitie, s.a.(in afara de trupa preferata).

a) “Angels”

b) “Candy”

c) “Sexy”

6. O trupa care a evoluat si inca nu a “murit” de la origini pana in prezent…

Chiar daca s-au despartit, le apreciez mult pentru ceea ce au fost, dar si pentru ceea ce face si ajuns in prezent Andreea Balan. Trupa Andre.

7. Care este ultima melodie pe care ati ascultat-o?

Tocmai ascult Vank – “Pleaca” (imi place la nebunie).

8. La ce concert ati fost ultima data? Al carei trupe?

Un concert Holograf! (Senzational)!

9. Ce artist strain v-ar placea sa mai concerteze in Romania? (in afara de cel preferat).

Lady Gaga (dar sa si reusesc sa ajung la concert).

10. “Fredonati” (scriind) o piesa care va vine acum in minte! 🙂

“Vreau sarutarea ta/ Doar tu esti dragostea mea/yeheee/ Nu-mi pot imagina/O noapte fara iubirea ta…

Dau leapsa mai departe urmatorilor: Drd. Emil Calinescu, Alexandra Bohan, Alexandru Anton, Annitu Ann, Anti-tristete, Bahna Cristina-Maria, Blogul lui Bucur, Elisabeta Danciu, Iulia Radu, Just Words, Whispers of the heart, VienelaTilla Adrienn, Sedna, Mistocareala. Bineinteles si tutuor celor care doresc sa o preia!

O zi minunata!

0 Replies to “Leapsa muzicala…”

  1. Ca sfat: cand dai link catre cineva nu da catre adresa principala a blogului, ci da-i catre ultimul articol. Daca e wordpress, va fi atentionat acolo printr-un comentariu. Daca nu te aveam la bloguri pe care le urmaresc, n-as fi stiut ca m-ai nominalizat pt leapsa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *