Leapsa sportiva!

O leapsa nu foarte potrivita pentru mine, dar o sa raspund! Ea porneste de la Daniel Botea , trece pe la Teo-Arhetipal si Ochiul Ratiunii si am zis sa o preiau si eu…

START!

1. Faceţi mişcare in fiecare zi?

Din pacate nu! 🙁 Stiu ca asta nu e bine deloc si ca as avea mare nevoie, dar nu reusesc sa ma tin de sport! Recunosc ca sunt o mare lenesa si ma oftic pe chestia asta! Cu toate astea, mare lucru nu fac! Am mai primit si adidasi din aia cu care cica daca mergi mult si alergi ar trebui sa slabesti rapid! Da’ de unde? Eu merg cu ei din casa pana la masina, si de la masina pana in birou la serviciu! Si lumea ma intreaba: “Ai slabit ma ceva de la adidasii astia?” :)) Cu siguranta ca NU! Obisnuiam sa mai ies la plimbare cu cateii mei, daca asta se poate numi cumva miscare! 🙁

2. Ce sporturi practicaţi şi cât de des?

Rareori sa zicem ca mai fac cateva abdomene, in rest de ceva timp, nici un sport dupa cum spuneam, si asta spre raul meu! Cand eram mai micuta, prin scoala generala cred, faceam atletism! Si ce imi mai placea! Dar cum e vorba aia…pe masura ce te babesti, parca te si prostesti!

3. Dacă ar fi să facem o întâlnire sportivă (şi blogosferică) la ce meciuri v-aţi băga? 

Cred ca la un volei pentru ca am jucat mult prin liceu dar si in scoala generala! Chiar imi placea foarte mult! Dar si tenis de masa… .

Leapsa merge mai departe la: Cristi Rusu, Lucianna, Emil, Mutulica. Va invit sa preluati leapsa pe toti cei care ajungeti pe aici!

O ZI SUPERBA! (ce a mai ramas din ea)

V-AM PUPAT!

 

0 Replies to “Leapsa sportiva!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *