Mare CONCURS mare!

Dragi bloggeri din toata tara mai nou au inceput sa-mi placa concursurile! Si nu orice fel de concursuri ci acelea serioase si din “vina” carora te mai poti alege si cu ceva banuti! Cati banuti? Pai 250 de RON! Ce ziceti? Eu zic ca nu strica nimanui sa se “trezeasca” cu o suma asa frumusica in buzunar, mai ales ca ceea ce trebuie sa indepliniti mi se pare destul de simplu si la obiect!

Dar sa vedem ce presupune mai exact…in primul rand ar trebui sa aveti un blog de minim 6 luni vechime si sa aveti scrise macar 20 de articole. Ceea ce urmeaza sa postati voi pe blog trebuie sa faca referire la pagina Meciuri Live! De asemenea, sunteti rugati sa inserati in articolul scris de voi 5 link-uri pe care le puteti descoperi accesand regulile acestui concurs.

 Trebuie sa va spun ca pe langa sansa de a castiga cei 250 de RON, veti mai avea si alte beneficii! Care ar fi acestea? Sunt dispusa sa ofer un link in sidebar timp de 2 luni de zile, sau un articol care va ramane pe blogul meu in permanenta. De asemenea, daca va intereseaza si un banner (180×180) pe blogul meu, sunt dispusa sa vi-l ofer pentru o luna de zile! Ei ce ziceti? Totul este in avantajul vostru si sunt sigura ca veti reusi sa incropiti un articol frumusel si interesant dandu-va un pic silinta! Merita!

Nu uitati!

Dupa ce ati terminat de scris articolul si ati reusit sa indepliniti toate conditiile de AICI, va trebui sa lasati un comentariu tot la aceeasi pagina care sa sune cam asa: “Iata link-ul meu (LINK) si specificati PROMOVAT DE AURA catre articolul participant la concurs!” Vreau sa precizez de la bun inceput ca DOAR  cei care vor respecta toate regulile acestui concurs, vor avea parte de beneficiile pe care am promis ca le ofer! NU UITATI SA LASATI SI PE BLOGUL MEU SUB ACEST ARTICOL UN LINK CU ARTICOLUL PARTICIPANT! Fiti pe faza! In curand urmeaza multe alte concursuri interesante la care merita sa participati! Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul Concurs Bloggeri!

Va multumesc tuturor si va urez multa bafta!

O zi minunata si week-end placut!

0 Replies to “Mare CONCURS mare!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *