Nerabdatoare…

 

Salutare!

Ce faceeeeeti??? Pregatiti pentru luna cadourilor? Nu stiu de ce, dar eu una parca o astept mai mult ca niciodata. Ori ca mi-era prea dor de sarbatori, ori ca de data asta imi petrec sarbatorile in cu totul alt loc, ori ca ne-au iesit atat de bine ornamentele prin vila, (da, da ma laud) nu stiu de ce…poate din vina tuturor aceste motive la un loc :). In orice caz, pentru mine sarbatorile au avut intotdeauna o insemnatate aparte, asa cum consider ca ar trebui sa aiba pentru toata lumea. Despre apocalipsa nici nu ma voi deranja sa mai comentez. Am scapat de frica aceea inca din anul 2000 de cand ne “amenintau” astia ca iar murim. Atunci fiind prin clasa a 8-a cred ca era si normal sa cred in asta si sa imi fac griji. Acum deja, nu imi mai pasa pentru ca stiu ca nimic din ceea ce se spune nu poate fi adevarat. De murit, vom muri cand va considera Bunul Dumnezeu!

Mi-e dor de Mos Nicolae, de Mos Craciun, de tot ceea ce inseamna cadouri, luminite, instalatii, braduti impodobiti, ornamente, de toate. Mi-e drag si parca simt cum usor, usor intram intr-o lume de basm si de poveste. Astept cu drag turistii, distractiile ce se vor incinge la Vila Soimul, prietenii dragi si familia. Imi astept cu mare drag chiar si sefii pentru a vedea ce schimbari s-au mai petrecut pe aici si mai ales pentru a ne spune daca acestea sunt de bun augur sau nu :). Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca sarbatorile se apropie cu pasi repezi? Abia astept ziua (sau mai bine zis seara) de 1 Decembrie, pentru a aprinde luminitele in “Micul nostru Paris”.

Sa nu uitati ca va asteptam cu mare drag pe la noi ori de cate ori aveti ocazia si posibilitatea! Ne gasiti aici de fiecare data bine dispusi si  incantati de oaspeti!

Pana si Tasha e cea mai pregatita din lume pentru sarbatori :)!

V-am pupacit!!! 😉

0 Replies to “Nerabdatoare…”

  1. Totodata lucrusoare create cu drag si rabdare ca cercelusi, bratari,brose, lucrate manual imi umplu sufletul si accesorizeaza garderoba 🙂 intr-un mod unic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *