Nimeni nu trebuie sa fie judecat!

Revin cu un nou articol si cu o parere personala despre acei oameni carora pur si simplu recunosc si spun mereu verde in fata ca ei nu cred in Dumnezeu si ca ei nu ar merge niciodata intr-o Biserica.

Da, as vrea sa scriu despre asta deoarece eu una, uneori poate i-am judecat pe acesti oameni, sau poate nu am reusit sa-i inteleg din alte puncte de vedere. Culmea este ca da, am astfel de cunostinte care gandesc asa, insa nu am incercat bineinteles sa-i fac sa-si schimbe opinia cu privire la acest aspect. Si totusi…atunci cand aud pe cineva ca imi spune “ce atata Dumnezeu? Eu nu cred in Dumnezeu! Sunt ateu! Cu ce ma ajuta pe mine ca merg intr-o Biserica?” Serios ca parca mi se ridica asa un pic parul in cap si parca nici nu imi vine sa cred ce aud! Si stau si ma gandesc oare asa au invatat de mici copii in familiile lor? Oare au copiat comportamentul altcuiva? Nu prea as crede asta. Si nu cred acest lucru pentru ca toata chestia asta cu privire la credinta, ar trebui sa o simti, ar trebui sa porneasca de undeva din inima ta si din suflet; ar trebui sa fie ceea ce tu cauti atunci cand te afli la ananghie, atunci cand simti ca pur si simplu nimeni si nimic nu te mai poate ajuta decat forta divina. Ok, si daca tu nu simti acest lucru, daca tu pur si simplu nu ai incredere ca Cel de sus te poate ajuta intr-un fel sau altul, ce ramane de facut? O tii pe a ta una si buna si PACE!

Repet, nu vreau sa judec acesti oameni, insa din punctul meu de vedere, acestea sunt niste persoane care culmea, au o tarie majora de caracter, se tin pe pozitie, nu cad prea usor in latura cealalta si incearca sa para puternici, chiar cei mai puternici. Si vorba aceea, daca nu crezi in divinitate, degeaba incepi sa te rogi in al “doispelea” ceas, pentru ca mi se pare un pic normal sa nu mai poti fi ajutat nici macar asa!

Tare mult mi-ar placea ca acesti oameni care nu cred in Dumnezeu sa inceapa sa citeasca macar cate ceva de prin cartile bisericesti. Nu te pune nimeni sa citesti biblii intregi, insa nu cred ca ti-ar strica cateva randuri pentru a intelege un pic mai bine cum stau lucrurile. Nu te pune nimeni sa iei fiecare Biserica la rand care iti iese in drum si sa intri in ea, pentru ca numai asa ti-ai putea arata credinta in Dumnezeu. Insa nu ti-ar strica sa mergi la Biserica macar odata pe saptamana pentru a-ti gasi linistea si pentru a te ruga pentru tine si pentru cei dragi.

Eu cred cu toata inima si cu toata fiinta mea in Cel de sus pentru ca da, cred in minuni si cred ca DOAR El poate face minuni pentru noi! Mi-a aratat ca imi este alaturi de fiecare data atunci cand am avut nevoie! Si imi place sa cred ca avem o relatie speciala.

Pe curand! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *