Noi tarife!

Salutare!

Stiu ca articolele personale sunt mai rarute, insa asa cum am precizat si pana acum stau destul de prost cu timpul liber, ceea ce inseamna ca incerc sa ma rezum la ceea ce e important si la ceea ce imi face placere.

In ultimul timp am avut o perioada destul de linistita, avand in vedere ca si muntele are unori pauzele lui, ca sa zic asa. Ideea e ca trecem printr-o perioada oarecum “moarta”, insa asta va tine doar pana in momentul in care primul strat de zapada se va depune. Turistii exista si acum, insa nu sunt chiar atat de multi. Week-endurile sunt cele aglomerate, iar saptamana este cea libera.

In alta ordine de idei, trebuie sa va anunt ca Vila Soimul are de la 1 Noiembrie 2012 noi tarife. Sunt tarifele pentru sezonul de iarna care suna cam asa: 80 de ron camera/noapte si 120 de ron camera in timpul sarbatorilor legale. Ieftin ca buna ziua, trebuie sa recunoasteti. Din pacate locurile pentru Revelion deja s-au ocupat, la fel si pentru Craciun. De asemenea, vila este ocupata incepand cu data de 28 Decembrie si pana pe 15 Ianuarie 2013, full. Totusi, nu ezitati sa rezervati camere de la anul incolo! Niciodata nu este prea tarziu, iar noi va asteptam cu mare drag ori de cate ori aveti posibilitatea.

Trebuie sa rezervati camere, pentru ca acum va puteti bucura si de un nou decor, curtea interioara fiind decorata cu braduti in ghivece si floricele. De asemenea, tot de aici va puteti inchiria biciclete pentru plimbari in aer liber. Si noutatile continua sa apara. Vila Soimul are pentru voi doar surprize placute, ceea ce inseamna ca este locul in care va puteti delecta si relaxa de fiecare data cand veniti la munte. In continuare va invit sa urmariti cate fotografii recente:

Dar sa nu uitam nici de noua “mascota” a vilei … TASHA :)!

Nu uitati ca pentru rezervari sau pentru orice alte nelamuriri puteti suna la numarul de telefon: 0727.96.54.63, sau de asemenea, puteti lasa chiar aici comentarii.

V-am pupat! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *