Poarta PantofiSuper!

Salutare dragilor!

Zic sa continuam in ideea primaverii, asta pentru ca in sfarsit acest anotimp incepe sa isi faca usor, usor aparitia si in zona de munte! Si daca pana acum am tot vorbit despre bijuterii si diverse accesorii, azi ne vom referi un pic si la ceea ce urmeaza sa ne achizitionam in materie de incaltaminte pentru sezonul cald. Ce ziceti? E cazul sa ne schimbam un pic garderoba in ceea ce priveste incaltamintea?

Despre mine as putea spune ca nu sunt neaparat o fana a pantofilor cu toc de exemplu, insa recunosc ca imi place sa ii port si pe acestia la diferite ocazii. Tie iti place sa porti pantofi cu toc? In ceea ce ma priveste, recunosc ca ador incaltamintea comoda, aceea in care picioarele mele se simt asa de confortabil, de parca nici nu ar fi incaltate cu ceva. Deci, ce parere aveti de niste balerini? Mie imi plac, sunt confortabili si usori, si in plus detin avantajul ca ii putem asorta si la o tinuta casual, dar si la una mai eleganta. Asa este? 🙂 Si daca vrei sa te simti si mai comod decat atat, cred ca e cazul sa alegi o pereche de tenisi. Eu zic ca ei sunt numarul 1 in materie de confort! Mai ales daca ai un job in cadrul caruia esti nevoit/a sa alergi toata ziulica de colo-colo.

Si daca te-am convins ca trebuie sa iti achizitionezi aceste produse, e cazul sa iti dezvalui si magazinul in care poti gasi cele mai interesante modele. Magazinul online PantofiSuper, caci asa se numeste, comercializeaza o mare varietate de produse de calitate foarte buna la preturi mici. Cel putin pana acum, am si un model preferat de balerini, care mi se pare foarte comod, confortabil si in plus are si un design foarte dragut si simplu. Modelul se numeste Balerini Nury Pink. Va plac? 🙂

balerini-nury-pink~m_5500838

V-am pupat! 😉

Numai bine si week-end placut!

0 Replies to “Poarta PantofiSuper!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *