Recomandarile de azi (2)

Iata-ne si la inceput de nou week-end. Yuuy ce bineee:)! De cand asteptam! AICI puteti gasi articolele recomandate vinerea trecuta. Sa incep asadar cu recomandarile de azi, vineri:).

1. Voi da startul cu un articol de pe un blog care se afla de putin timp in blogroll-ul meu. Este vorba despre Bahna Cristina-Maria care vorbeste intr-unul din posturile sale exact “Despre grupurile de bloggeri.” Ceea ce ea subliniaza in acest post este: ” Am vrut sa va arat ca un grup poate fi mai mult decat un loc de pus in fuga un link si daca v-ati opri putin ati avea  posibilitatea  sa intalniti oameni de calitate care au lucruri de calitate de spus in stilul personal. un bun exemplu sunt cei mai sus mentionati si de asemenea un alt exemplu este si Daniel Alexandrescu.”

2. Un alt post interesant, mi s-a parut cel de pe Sedna’s Blog, si anume postul referitor la modelele de torturi pentru nunta. Sunt absolut spectaculoase si sunt convinsa ca fiecare dintre voi si-ar dori sa aiba unul dintre modelele de acolo. Mie mi-au placut foarte mult!

3. Daca vreti ca in acest week-end sa experimentati ceva nou din punct de vedere culinar, cred ca ati face foarte bine sa incercati sa realizati un “piept de de pui cu ciuperci la cuptor” pe care ni-l prezinta Ramona Bascianu pe blogul sau. Cu siguranta este delicios. Eu deja salivez, asa cum zicea si ea.:)

4. Pe blogul Oanei Turcu care permanent promoveaza produse ingrijire si infrumusetare, gasim un post despre ce fel de blanuri scumpe si frumoase li s-ar potivi unor doamne din politica…chiar aici.

5. Pentru ca asa cum v-am mai spus, mie imi place mult partea asta cu vedetismele, trebuie sa va invit sa cititi si ceva de pe blogul lui Cabral, si anume “Romanii prin strainataturi” . Garantez ca o sa va placa:)! E o povestioara tare haioasa.

Cam atat pentru vinerea asta…

Week-end placut tuturor si mai ales linistit, asa cum mi-as dori sa fie si al meu!

0 Replies to “Recomandarile de azi (2)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *