Recomandarile de azi!

Bun gasit!

Si uite asa a mai trecut inca o saptamana in care pot spune ca am facut o multime de lucruri interesante! In marea parte a timpului m-am plimbat si poate am facut asta mai mult ca niciodata in ultimul timp! M-am simtit bine din nou in capitala noastra draga, m-am revazut cu oameni dragi mie si am participat si la primul “blog meet” al meu! Am sa mai povestesc despre toate astea intr-un viitor “post”, pentru ca acum trebuie sa trec la recomandarile de saptamana aceasta!

 Gooooo!

1. Pentru ca imi amintesc cu drag de perioada facultatii as vrea sa recomand un articol al unui fost profesor, si anume articolul domnului prof. Vasile Dancu. Va invit sa cititi “Oameni care construiesc viitorul prin pasiuni”.

2. Il stiti pe Bond? Dog Bond? E absolut fabulos! E foarte tare! Si ni-l prezinta Tibi (Neuronu.ro)!

3. Liza Danciu ne explica “De ce ar trebui sa imbratisam cultura online” intr-un mod foarte dragut! Nu ratati acest articol!

4. Si nu pot sa nu recomand articolul Anielei Deby referitor la “Concursul” la care si eu particip! Asa ca va rog sa intrati si sa votati AURA RUSU! Multumesc frumos!

5. In final un articol frumos, pe placul meu si sper ca al tuturor, referitor la castigatorul concursului Masterchef! Asadar, pe Ochiul Ratiunii puteti citi despre “Masterchef Petru (Uneori castiga cei mai buni)“!

Cam atat cu recomandarile de saptamana aceasta!

Va urez week-end placut tuturor!

V-am pupat!!!

0 Replies to “Recomandarile de azi!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *