Sa nu ne parasim niciodata sufletele!

Azi, la fel cum obisnuiesc de ceva vreme, am fost bineinteles la Biserica. Nu, asta categoric nu e o lauda si nu despre asta este articolul asta.
Ma gandeam doar la faptul ca pur si simplu am avut o intreaga perioada, sau mai bine zis o lunga perioada in trecut
in care spre rusinea mea am renuntat sa mai intru in casa Domnului, desi obisnuiam sa fac asta in trecut destul de des; obisnuiam sa tin toate posturile de peste an, sa ma rog frecvent, sa intru in Biserica de sarbatorile importante.
Totusi, la un moment dat, s-a intamplat sa ma “intalnesc” cu o perioada destul de neprietenoasa in viata mea…ma gandesc ca sigur si tie ti s-a intamplat sa ti se para ca totul, dar absolut totul e impotriva ta, indiferent ce ai fi facut in momentul ala, indiferent de cat te-ai fi rugat la Dumnezeu si cat te-ai fi sucit pe toate partile. In mod sigur ai trecut macar odata in viata ta prin acea stare in care iti venea sa renunti la orice proiect, la orice plan de viitor si pur si simplu sa le lasi pe toate in “plata Domnului”…dar oare si Domnul, Domnul cel de sus, a binevoit sa faca ceva in privinta ta, vazandu-te cum renunti? Cum renunti la a te ruga, cum renunti la a mai merge in Sfanta Biserica, cum renunti la a mai tine un post?
Pacat ca uneori trebuie sa te trezesti la realitate, platind “bani grei”…ha! Ce bine ar fi, daca TOTUL s-ar putea plati sau cumpara cu bani; ce bine ar fi daca mintea ta ar judeca lucrurile cu calmitate chiar si in situatiile cele mai deficile si mai ales ce bine ar fi nu, daca macar odata ai putea da timpul inapoi.
Ideea e simpla: Dumnezeu nu uita niciodata pe cel ce isi intoarce fata catre El, pe cel ce cere ajutorul, pe cel ce-si cere iertare pentru raul facut, pe cel care ii calca pragul casei.
Azi si maine sunt doua sarbatori foarte importante de care ar fi bine sa tii cont, si mai ales ar fi benefic sa mergi la Biserica.
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE MAINE!
SA FITI SANATOSI, SA TRAITI CU NUMELE SI LA MULTI ANI TATAIE!
Seara linistita!

Aura R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *