Saltele de calitate pentru copilul tau

Salutare!

        Atunci cand devenim parinti, tindem sa acordam o mai mare atentie unor aspecte care pana in acel moment ni se pareau nesemnificative. Avand in vedere ca in primele luni de viata copilul petrece cea mai mare parte din timp dormind in patutul sau, trebuie sa acordam o atentie sporita saltelei, pernei, lenjeriei, etc pe care cel mic le foloseste, astfel incat sa ii acordam confortul necesar somnului si pentru a ne asigura ca sanatatea sa nu este pusa in pericol. Si asta pentru ca orice copil, atunci cand este mic are nevoie de saltele de calitate.

       Se recomanda ca atat lenjeria de pat, cat si salteaua sau perna micutului sa fie realizate din fibre suta la suta naturale, astfel incat sa preintampinam aparitia unor posibile alergii sau chiar eruptii cutanate, deoarece copiii au sistemul imunitar insuficient dezvoltat inca, iar pielea lor este foarte sensibila. Pe site-ul celor de la Salterra veti gasi foarte multe produse destinate celor mici, care sunt realizate din fibre naturale de bumbac si bambus, astfel incat pielea sensibila a bebelusului sa nu transpire si sa poata respira in voie: incepand cu salteaua, perna, lenjeria sau pilota si terminand cu protectia de saltea sau sacii de dormit destinati celor mici. De exemplu, salteaua Natura este foarte potrivita pentru copiii dumneavoastra deoarece este realizata din spuma si latex, astfel incat sa confere un grad sporit de confort si o pozitie corecta a coloanei vertebrale in timpul somnului.

        Imbracamintea saltelei este realizata din fibra de bambus, care este absorbanta si antibacteriana. Un alt produs, care poate reprezenta o solutie optima pentru confortul copilului este sacul de dormit Natura, care nu ii va mai permite copilului sa se dezveleasca pe timpul noptii si ii va da si un sentiment de siguranta, pastrand temperatura constanta. Sacul de dormit Natura este confectionat din fibra naturala de bambus.

O saptamana usoara in continuare!

V-am pupat! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *