Situatii imposibile!

Va era dor de mine? 🙂 Va puuup!

Azi am de indeplinit o noua leapsa care porneste de la Tomata si care mi-a fost transmisa de catre Vienela. Ea se refera la diferite situatii imposibile si hai sa vedem daca-i fac fata!

START!

1. Dacă ai putea să intri şi să trăieşti într-o carte, care ar fi aceasta ? Motivează alegerea făcută! (dar într-un film? dar într-un cântec?)

Desi nu am terminat-o de citit, cu siguranta as vrea sa traiesc in cartea “Poti sa-ti vindeci viata” (Louise Hay)! Nu cred ca e nevoie sa mai explic de ce. Va invit sa o cititi pentru ca merita! Despre filme am tot vorbit si in alte postari ale mele si clar ramane acelasi Titanic! Iar cantece in care as vrea sa traiesc ar fi foarte multe! Sa spunem “Dragostea e tot ce ramane” (Andra).

2. Dacă ai putea să-ţi alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?

As alege acelasi prenume, sau aceleasi prenume, pentru ca am 2, insa mi-ar fi placut mult sa ma cheme Aura in certificatul de nastere (buletin), si nu Aurelia. Cred ca Aura-Elena ar fi sunat mult mai bine! In cazul in care eram baiat, cred ca mi-ar fi placut sa ma cheme Cristi! 🙂

3. În ce altă ţară ai vrea să trăieşti pentru un an şi de ce?

Doar in Romania, tara mea draga si atat!

4. Care e visul cel mai neobişnuit ce l-ai avut şi ţi-l aminteşti?

Habar nu am! Chiar ca nu imi amintesc, vorbesc foarte serios! Cred ca am avut mai multe…dar chiar nu imi vine nimic in minte acum!

5. Povesteşte o zi din viaţa ta imaginându-ţi că eşti un animal.

Cred ca mi-as dori sa fiu catelus. As fi iubit de familia mea adoptiva, as papa toata ziua numai bunatati, as fi plimbat, s-ar juca toti cu mine si mi-ar acorda atentie, as dormi cat doresc si m-as simti iubit. Ce poti sa-ti doresti mai mult?

6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană şi de ce ai ales-o?

Mi-as dori chiar si pentru o singura zi sa fiu Andra! Iubesc lumea mondena si muzica! Mi-ar placea sa simt pe pielea mea cum este sa fi atat de admirat, de cunoscut si de apreciat de o tara intreaga!

7. Dacă te-ai trezi singur pe lume, care crezi că ţi-ar fi primele gânduri şi ce ai face prima dată?

Fereasca Dumnezeu de asa ceva! Urasc singuratatea!!! Cred ca as fi speriata de moarte! Nu as stii incotro s-o apuc, dar cred ca mi-as cauta sotul in primul rand sau pe cineva apropiat, sau chiar pe oricine, numai sa gasesc o viata de om!

Leapsa merge la: Codex Charisma, Dor de femeie si Ratzone. Cei care sunt interesati, sunt rugati sa o preia fara sa stea pe ganduri!

Week-end placut in continuare!

V-am pupat!

0 Replies to “Situatii imposibile!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *