Sotul meu este model…

Seara buna!

Sunt happy si tocmai de asta m-am decis sa scriu la ora asta pe blog! Azi am trecut din nou prin ceva chinuri dar cu siguranta a meritat tot efortul! Nici n-o sa va vina sa credeti la ce anume vreau sa ma refer! Pai…e simplu…mi-am refacut suvitele mele blonde! Sau mai bine zis, mi-a refacut suvitele ca de fiecare data, sotul meu iubit! Suna ciudat? Poate pentru multi dintre voi da, sau poate pentru altii deloc! La noi se intampla asta de cand ne-am cunoscut si pentru ca eu am o mare problema cu parul (il vreau cret, il vreau ondulat, il vreau mereu alta culoare, cu alte cuvinte imi place mereu sa fac schimbari), mi se pare mai comod sa stau frumusel acasa si in acelasi timp sa ma simt exact ca pe scaunul de la coafor! Mi se pare ca ceea ce se aplica la coafor, se poate aplica si acasa cu maxima usurinta, asta daca nu esti prea comod din fire.

Probabil ca o sa va intrebati acum de unde are sotul meu atat de multa rabdare pentru a ma face pe mine la par…pai uite ca are si inca foarte multa. Ce-i drept, trebuie sa-l anunt cu ceva timp inainte ca urmeaza sa imi refac culoarea parului, ca sa nu cumva sa uite, sau mai bine zis ca sa se poata obisnui cu ideea in sine! 🙂 E mai greu pana se apuca, dar pe parcurs, stiti voi…pofta vine mancand! Este foarte riguros si credeti-ma ca face treaba foarte buna! Eu una sunt foarte multumita si imi place la nebunie ca pot sta linistita acasa la mine si ca nu trebuie sa ajung mereu la coafor! Asa ca…nu pot decat sa ma mandresc cu el si sa-i multumesc pentru ca este asa cum este!

Somn usor tuturor!

V-am pupat!

Comments

  1. vienela

    Eu o puneam pe sora mea sa ma vopseasca si sa ma tunda cand eram domnisoare, dar am invatat intre timp ca ce fac eu cu mana mea e sfant. :))

  2. Pingback: LEAPSA- VERSURI DESPRE FERICIRE | Iubesc Viaţa

  3. Pingback: Analiza Live TV a blogului meu! | De prin viata adunate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *