SUFLETELE PERECHE isi vorbesc chiar si atunci cand nu isi vorbesc, ele se simt chiar si atunci cand nu se simt…

 

Zilele trec,

trec, tot trec poate repede pentru mine, insa prea greu pentru tine. Simti cum te-apasa dorul nebun, cum totul se invarte in jurul tau uneori fara sens, cum parca “jocul” se opreste si cu greu reincepe. Gandul iti zboara PESTE MARI si PESTE TARI, la vrute si nevrute, iar subconstientul iti joaca feste mai tot timpul. Lucrurile ce se petrec in jurul tau parca nu-ti mai ofera acea siguranta, siguranta pe care o simteai doar in prezenta lui. Si de parca toate astea nu ar fi fost de-ajuns, o raceala puternica te doboara definitiv.

Si da, exact, suferi de doua ori mai tare pentru ca simti ca protectia aia nu mai exista, ti se pare si simti ca esti singur pe lume, desi toata lumea asta roieste in jurul tau pentru a te ingriji si a-ti face doar bine!

SUFLETELE PERECHE isi vorbesc chiar si atunci cand nu isi vorbesc, se simt unul pe celalat chiar si atunci cand sunt la mii de km departare, isi transmit totul si telepatia functioneaza al nabii de bine de fiecare data. Sufletele pereche se simt, chiar si atunci cand nu se simt si isi transmit lucruri, ganduri, chiar si atunci cand n-o pot face in mod real.
Uneori cedezi si ai impresia ca asteptarea e tot mai grea, ca momentul revederii voastre e tot mai departe, ca totul pare si se transforma in neprielnic. Apoi din nou si din nou te ridici, te “aduni”, esti optimista, mai spui o rugaciune si speri ca el sa fie bine  asteptand ziua revederii. Stiu, deja ti-o imaginezi, asa-i? Te gandeai la ziua asta inca dinainte sa fi stiut ca vei ramane fara el. Deja iti faceai planuri si inca iti faci, ai o imaginatie bogata si ai fi in stare sa organizezi totul chiar inainte cu o luna. Si uite asa mai pui un zambet pe chip, mai strecori o doza de optimism si totul parca prinde din nou culoare.

Cu dorul nu-i de joaca, el te rapune, te sfasie, te seaca, dar tot dorul te readuce la viata, iti da speranta si increderea ca totul se va termina cu “happy end” intr-o buna zi. Ce e dorul? Dorul tau poate fi definit? E ceva magic, dar in acelasi timp e ceva dur si atat de real. E “magia” care te mentine pe linia de plutire, care desi iti da impresia ca nu mai poti, are grija sa iti redea speranta exact pe ultima suta de metri. E realitatea care desi pare atat de neagra, e atat de frumoasa, acea realitate care te trezeste, care nu-ti da voie sa cedezi! E DORUL TAU, e DORUL LUI, e DORUL amandurora care lupta si care ramane viu si prezent indiferent de situatie. E DORUL vostru frumos care mentine vie speranta, e magia fara de care nu puteti trai. E dorul care nu lasa iubirea sa piara, pentru ca iubirea adevarata nu piere niciodata!

Ea reinvie si mai tare atunci cand dorul o confrunta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *