Tinemar colinda, La multi ani!

                   Heeey, ce faceti? Gata pregatirile? Sunteti pe ultima suta de metri, asa e? Sa va mai intreb daca ati facut bradutul? Cred ca nu mai are rost, nu? Eu sunt very happy pentru ca aseara am avut parte de un moment emotionat si foarte frumos.

                   Ne-am cam chinuit asa un pic, mai exact vreo saptamana, eu si colegele mele din grupul Tinemar (am amintit deja despre acest frumos grup intr-un post trecut) sa-i facem o supriza domnului profesor Stefanescu si sa-l colindam. Iata ca intr-un final am si reusit si zicem noi ca ne-a iesit destul de bine, desi nu am mai facut repetitiile interminabile de odinioara:). Nu doar ca a fost extrem de frumos, ci a fost si extrem de emotionant! Despre nostalgie…nici nu mai vorbesc. Despre reactia domnului profesor care ne-a revazut dupa atatia ani…la fel, una extrem de placuta si foarte emotionanta. Am cantat, am dansat, am fost din nou aplaudate in aceasta formula dupa multi ani de zile, ne-am simtit bine impreuna, am ciocnit un pahar in cinstea Tinemarului si chiar am plans de emotie.

                   Vreau ca si pe aceasta cale, sa le multumesc pentru ca au facut sa fie posibila aceasta reuniune, tuturor colegelor din Tinemar (Flory, Anca, Daniela Scarlat, Diana, Teo, Corina, Cornelia, Alina, Daniela Capatana), lui Marius Chircu pentru tot ajutorul oferit si pentru timpul dedicat noua, si nu in ultimul rand domnului profesor Constantin Stefanescu pentru tot ceea ce ne-a invatat si ce a facut pentru noi de-a lungul timpului. De asemenea, as vrea sa salut toti tinemaristii din fiecare generatie si sa le urez Sarbatori Fericite tuturor!

Va pup pe toti dragii mei si promit sa ne mai “revedem” pana de Craciun!

Va las in continuare sa va delectati cu cateva dintre colindele noastre de aseara!

http://www.mangalia.tv/

O zi minunata!

One Reply to “Tinemar colinda, La multi ani!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *