Valentine’s day – Every day…

       Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata. (John Gay)

      Nu stiu de ce multa lume nu este de acord cu aceasta sarbatoare pentru ca nu e a noastra  a romanilor. Ce conteaza? Da stiu, noi ramanii preluam mai tot timpul sarbatorile americanilor si multe alte lucruri de pe la ei. Dar atat timp cat este ceva frumos si mai ales ca este sarbatoarea speciala a dragostei, nu ar trebui sa o detestam, asa cum am observat si pe facebook si mai peste tot ca fac altii. 

   

        Eu pot sa spun foarte sincer ca imi place sa sarbatoresc atat de Valentine’s Day cat si de Dragobetele nostru romanesc. Si pana la urma cu cat mai multe sarbatori de acest gen, cu atat mai bine, nu? Dragostea este cel mai cald si mai sensibil sentiment si tocmai de aceea ar trebui sa facem gesturi frumoase si sa ne iubim la fel in fiecare zi, si nu doar in zilele cand sarbatorim iubirea. Iubirea nu trebuie sarbatorita, ea trebuie traita in fiecare zi alaturi de persoana iubita si de ce nu alaturi de cei dragi.

         Imi place sa ofer cadouri dar si sa primesc bineinteles:). Ma simt de parca azi ar fi ziua mea:). Imi place sa traiesc clipele astea cat mai intens cu putinta si sa ma bucur de orice lucru marunt. Mai mult de atat, sentimentul de fericire imi invadeaza sufletul gandindu-ma in fiecare clipa la cel ce ma iubeste:). Cred ca fiecare zi este potrivita pentru a-i oferi o floare persoanei iubite, sau pentru a-i face o surpriza iubitului, aratandu-i prin asta cat de mult il/o iubesti! Nu trebuie sa asteptam ziua de azi ca sa avem un motiv anume sa-i aratam celui de langa noi cat de mult il/o iubim!

           Va doresc din toata inima sa petreceti aceasta zi cat mai frumos, sa va iubiti cu “forta” si “putere”, sa profitati de fiecare moment alaturi de persoana iubita si sa va bucurati unul de celalalt in fiecare zi!

Happy Valentine’s Day!

O zi minunata si IUBITI-VA MULT!;)

Comments

  1. Pingback: Noapte fara somn! |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *